ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 12 februarie 2017

08:27 | 12.02.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, va convoca şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 08.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Inspectoratul General al Poliției invită la evenimentul de repartizare a 10 automobile pentru transportarea persoanelor deținute, achiziționate în contextul implementării Strategiei de Implementare a Poliție pentru anii 2016-2020.

Ora 10.00, str. Tiraspol 11/1.

***

Agenția de presă IPN și Radio Moldova invită reprezentanții mass-media la dezbaterile publice cu tema: „Interferențe administrative și politice în capitală”, ediția a 87-a din ciclul „Dezvoltarea culturii politice în dezbateri publice”

Ora 14.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

La Biblioteca Naţională a Republicii Moldova va avea loc seminarul interactiv-informațional cu voluntarii Centrului Internaţional "La Strada". Evenimentul este organizat în cadrul "Zilei Mondiale a Siguranței pe Internet 2018" și campaniei de informare cu genericul "Implică-te, cunoaște, informează-te!".

Ora 14.00, blocul central, Sala de conferințe "Alexe Rău".

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite /EAU/, la invitația președintelui acestei țări, pentru a participa la Summit-ul Mondial Guvernamental care se desfășoară la Dubai

(Editor A. Răileanu) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!