ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului întreprinde o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite

08:26 | 12.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite /EAU/, la invitația președintelui acestei țări, pentru a participa la Summit-ul Mondial Guvernamental care se desfășoară la Dubai, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

La eveniment participă reprezentanți ai peste 150 de state. Pe agenda de lucru sunt incluse mai multe întrevederi cu înalți demnitari de stat.

Președintele țării este convins că această vizită și întâlnirile bilaterale pe care le va avea la Dubai vor contribui pe deplin la fortificarea relațiilor de prietenie și cooperare dintre Republica Moldova cu mai multe state, precum și atragerea investițiilor străine în țara noastră.

img18001104

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!