ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

17:22 | 12.02.2018 Categorie: Comunicate

Concurs public pentru elaborarea logo-ului şi sloganului pentru Proiectul „Buget Civil Chişinău”

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Primăria municipiului Chişinău anunţă concurs pentru elaborarea logo-ului şi sloganului pentru proiectul „Bugetul Civil Chişinău”.

La concurs pot participa toate persoanele interesate. Termenul limită de prezentare a propunerilor este data de 19 februarie 2018. Lucrările vor fi prezentate Primăriei municipiului Chişinău, la următoarea adresă de e-mail: [email protected], cu menţiunea „Pentru concursul de elaborare a logo-ului şi sloganului pentru proiectul „Bugetul Civil Chişinău”.

Toate propunerile pentru logo-ul şi sloganul proiectului „Bugetul Civil Chişinău” vor fi publicate pe pagina web oficială a Primăriei www.chisinau.md. Varianta câştigătoare va fi desemnată de către Comisia de evaluare a proiectelor.

Autorul / autorii logo-ului şi sloganului pentru Proiectul „Bugetul Civil Chişinău” vor fi premiaţi.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!