ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Miniștrii de Externe ai R. Moldova și Estoniei au avut o convorbire telefonică

18:03 | 12.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut astăzi o convorbire telefonică cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii Estonia, Sven Mikser, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE, cei doi miniştri au discutat subiecte de actualitate de pe agenda cooperării moldo-estoniene, precum şi aspecte prioritare ale procesului de integrare europeană a Republicii Moldova.

De asemenea, ministrul Tudor Ulianovschi a ţinut să îl felicite pe omologul său eston cu frumosul prilej al Centenarului Independenței Estoniei, sărbătorit în acest an.

La rândul său, ministrul eston Sven Mikser i-a urat mult succes noului ministru de Externe în exercitarea mandatului său de înaltă responsabilitate și i-a reconfirmat întreaga susţinere din partea Estoniei în procesul de reforme din ţara noastră.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!