ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 13 februarie 2018

18:38 | 12.02.2018 Categorie: Agenda

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Curtea de Conturi a Republicii Moldova va audia Raportul auditului conformității cu tematica ”Plenitudinea identificării, înregistrării și cadastrării bunurilor imobile întru asigurarea integrității patrimoniului public și surselor de venituri bugetare”.

Ora 10.00, Curtea de Conturi, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 69, et. 4, bir. 404.

***

Reprezentanții mass media sunt invitați să participe la seminarul de lansare a proiectului ”Dezvoltarea capacităților în implementarea responsabilității extinse a producătorilor în Republica Moldova”, la care vor participa ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici, și Ambasadorul Republicii Slovace în Republica Moldova, Dušan Dacho.

Ora 09.00, Hotelul Vila-Verde, sala de conferințe C, str. Grenoble 110.

***

Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă și A.O „Părinți Solidari” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Licitații cu probleme la achiziția alimentelor în școli”.

Ora 10.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Un grup de experţi în energetică invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Adresare către ANRE privind respectarea procedurilor la revizuirea tarifelor la gaz”.

Ora 12.00, Agenţia de presă IPN.

***

Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” organizează, în parteneriat cu Ambasada Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, o manifestare consacrată Anului Nou Chinezesc sau Sărbătorii Primăverii.

Ora 14.00, Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”, sala de evenimente.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, întreprinde o vizită de lucru în Emiratele Arabe Unite /EAU/, la invitația președintelui acestei țări, pentru a participa la Summit-ul Mondial Guvernamental care se desfășoară la Dubai

***

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, se va afla, în perioada 13 – 15 februarie a.c., într-o vizită oficială în municipiul Bucureşti, România. Vizita are loc la invitaţia primarului general al municipiului Bucureşti, Gabriela Firea.

(Editor A. Răileanu)