ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Renato Usatîi a anunţat că demisionează din funcţia de primar de Bălţi

10:20 | 13.02.2018 Categorie: Regiuni

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/.  Renato Usatîi a declarat  ieri  că demisionează din funcţia de primar al municipiului Bălţi. Anunţul a fost făcut într-o emisiune de la un post de televiziune din R. Moldova, prin intermediul unei reţele de socializare, transmite  MOLDPRES.

Potrivit lui Renato Usatîi, pe numele căruia este eliberat un mandat de arest şi care în prezent se află în Federaţia Rusă, decizia sa a fost motivată de mai multe circumstanţe politice. „Până în anul 2018, la Bălţi totul a fost în ordine, însă la un moment dat, pe neprins de veste, în municipiu s-au îmbolnăvit toţi viceprimarii promovaţi de Partidul Nostru”, a spus Usatîi.

Edilul  bălţean a menţionat că s-ar putea ca alegerile anticipate să se desfăşoare în luna mai, iar Partidul Nostru va fi reprezentat la acest scrutin de Nicolai Grigorişin.

Grigorişin este unul din activiştii acestei formaţiuni politice la Bălţi. Pe data de 8 februarie, Nicolai Grigorişin a fost ales în funcţia de viceprimar al municipiului, responsabil de  sectorul proprietăţi publice, gospodărie comunală, arhitectură, construcţii, cadastru şi achiziţii.

(Reporter L. Grubîi, editor M. Jantovan)

img18001142

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!