ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Tudor Ulianovschi va întreprinde o vizită la Bruxelles

18:46 | 13.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 13 feb. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, va efectua mâine o vizită de lucru la Bruxelles, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul vizitei, șeful diplomației moldovenești va avea întrevederi cu Johannes Hahn, Comisarul pentru politica europeană de vecinătate şi negocieri pentru extindere a Uniunii Europene, precum şi cu Helga Schmid, Secretar General al Serviciului European de Acţiune Externă al UE.

Urmare a întrevederilor preconizate, ministrul Tudor Ulianovschi și Comisarul european Johannes Hahn vor participa la un briefing de presă comun.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!