ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un microbuz cu 12 moldoveni a fost implicat într-un accident rutier în România

10:03 | 15.02.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Un microbuz în care se aflau 12 moldoveni a fost implicat în seara zilei de ieri într-un accident rutier în apropiere de județul Vaslui, România, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Alexandr Roitman, a specificat că în urma impactului doi moldoveni au avut nevoie de intervenția medicilor, însă nici o persoană nu a fost internată în spital.

„Consulatele Republicii Moldova de la Iași și București s-au autosesizat și au luat legătura cu autoritățile locale. După intervenția acestora, moldovenii și-au continuat drumul spre R. Moldova cu un alt microbuz”, a spus Roitman.

Potrivit poliției române, impactul s-a produs după ce șoferul microbuzului nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

Oamenii legii investighează toate circumstanțele cazului.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!