ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Două persoane au decedat în urma unui accident produs la Telenești

10:31 | 15.02.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Două persoane au decedat, iar alta a fost rănită în urma unui accident rutier care a avut loc astăzi în apropiere de localitatea Verejeni, raionul Telenești, relatează MOLDPRES.

Solicitată de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a menționat că accidentul s-a produs după ce un automobil de model „Fiat Seicento” s-a tamponat frontal cu un autocamion „Iveco”.

„Automobilul „Fiat Seicento” era condus de un bărbat, în vârstă de 57 ani, din raionul Edineț, care se deplasa spre municipiul Chișinău. În timpul circulației, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a tamponat frontal cu autocamionul”, a spus Mariana Bețivu.

În urma impactului, șoferul și pasagera, de 53 ani, au decedat la fața locului, iar un alt pasager a fost transportat în stare gravă la spital.

Polițiștii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!