ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Curtea Constituţională a validat mandatul unui deputat ales pe lista PLDM

11:36 | 15.02.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 15 feb. /MOLDPRES/. Curtea Constituțională a validat astăzi mandatul de deputat al lui Sergiu Ceauș, ales pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova. Acesta va ocupa fotoliul rămas vacant după plecarea din Legislativ a lui Iurie Leancă, comunică MOLDPRES.

Fotoliul rămas vacant după plecarea lui Leancă în funcţia de vicepremier pentru Integrare Europeană, urma să fie ocupat conform listei de Nicolae Fachira, acesta însă a refuzat mandatul.

Sergiu Ceauș este absolvent al Facultăţii de Drept Economic şi a activat ca jurist la BNM, la Asociaţia Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate Publică și a fost șef al Aparatului președintelui Consiliului Municipal Chișinău. În ultimii ani Ceauș a deținut funcția de vicepreședinte al raionului Criuleni.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!