ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 16 februarie 2018

08:31 | 16.02.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Presa este invitată la evenimentul de prezentare a studiului ”Influența mediatică a Federației Ruse asupra opțiunilor (geo)politice în Republica Moldova”.

Ora 10.30, Sala de Conferințe a Fundației Est-Europene, str. 31 August, 98, etajul 3, clădirea Uniunii Scriitorilor.

***

Reprezentanții mass-media sunt  invitați la un tur de presă în ajunul deschiderii festivalului Underland.

Ora 12.00, Cramele Cricova.

***

Organizația Municipală Chișinău a Partidului Unității Naționale invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă. 

Ora 11.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

Conducerea Partidului Liberal va susține o conferință de presă cu tema: ”Anchetarea și suspendarea ilegală a Primarului General al mun. Chișinău Dorin Chirtoacă”.

Ora 12.00, sediul PL, str. Nicolae Iorga nr. 15.

***

La Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” va fi vernisată expoziția de desene a micuței creatoare Teodora Vasiliu.

Ora 11.00, str. A. Șciusev 65.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE 

Prim-ministrul Pavel Filip și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, participă în perioada 16-18 februarie, la conferința anuală pe teme de securitate de la München, Germania. ​Î​n mar​ja reuniunii la care vor fi prezenți mulți șefi de stat și de guvern, oficialii de la Chișinău vor avea întrevederi bilaterale cu omologi din alte țări și din landul german care găzduiește conferința, Bavaria. Ministrul de Externe Tudor Ulianovschi urmează să se întâlnească printre alții cu omologul său din Rusia, Serghei Lavrov. După reuniune șeful diplomației moldovene va participa la un forum de afaceri moldo-german și la inaugurarea consulatului Republicii Moldova din München, condus de Consulul Onorific Michael Fischbaum.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!