ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-luni, 17-19 februarie 2018

18:26 | 16.02.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă, 18 februarie

În cramele Cricova se va desfășura unicul festival subteran teatralizat din lume – Underland Wine&Music Fest. Transportul spre/de la festival va fi disponibil de la ora 11.30 până la ora 22.30, la interval de 15-20 minute, de la stația de vizavi de Circ. Prețul călătoriei este de 5 lei într-o direcție.

Orele 12.00-22.00, Cricova.

Luni, 19 februarie

Consiliul de Integritate se întrunește în ședință de lucru.

Ora 14.00, sediul ANI, str. Alecu Russo nr. 1.

***

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, convoacă şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 08.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor invită reprezentanții presei la briefingul privind totalurile exportului de produse agricole în anul 2017.

Ora 10.00, ANSA, etajul 2, sala de ședințe, str. Mihail Kogălniceanu, 63.

***

Asociația Promo-LEX, în cooperare cu  Ministerul Justiției, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene și cu Biroul politici de reintegrare, organizează conferința internațională ”Executarea deciziilor Curții Europene a Drepturilor Omului pronunțate în cauzele din regiunea transnistreană a Republicii Moldova.”

Ora 09.00, Radisson Blu Leogrand Hotel, sala Begonia, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Agenția de inspectare și restaurare a monumentelor împreună cu Platforma Design Cafe Club invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Chișinăul de seară, orașul luminilor – Rezultatul concursului sunt prezentate de Juriul Internațional”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

După ședința operativă a primăriei Chișinău, va avea loc un briefing organizat de consilierii municipali ai PSRM cu tema: “De la vorbe la fapte: Bilete electronice în transportul public din Chișinău”.

Ora 10.30, Sala Rotundă a Primăriei.

2. MISIUNI MOLDOVENEȘTI ÎN STRĂINĂTATE

Prim-ministrul Pavel Filip și ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, participă în perioada 16-18 februarie, la conferința anuală pe teme de securitate de la München, Germania. În marja reuniunii la care vor fi prezenți mulți șefi de stat și de guvern, oficialii de la Chișinău vor avea întrevederi bilaterale cu omologi din alte țări și din landul german care găzduiește conferința, Bavaria.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!