ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Tudor Ulianovschi a avut o întrevedere cu omologul său rus Serghei Lavrov

13:49 | 17.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 17 feb. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut astăzi, în marja Conferinței de securitate de la Munchen o întrevedere cu Ministrul Afacerilor Externe al Federației Ruse, Serghei Lavrov, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE, cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii pe marginea subiectelor de actualitate de pe agenda relațiilor bilaterale moldo-ruse, accentuând necesitatea îmbunătățirii dialogului politic, în vederea identificării unor soluții reciproc avantajoase pentru avansarea cooperării în domenii prioritare.

De asemenea, a fost subliniată importanța continuării negocierilor în vederea identificării unei soluții politice pe marginea procesului de reglementare transnistreană, în baza respectării principiilor suveranității și integrității teritoriale a Republicii Moldova.

img18001295

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!