ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovenești a avut o întrevedere cu omologul său din Muntenegru

12:17 | 19.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. În marja Conferinţei pe probleme de securitate de la Munchen care a avut loc în zilele de 16-18 februarie, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Muntenegrului, Srđan Darmanović, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Miniştrii au discutat subiecte de pe agenda dialogului politic bilateral, fiind exprimată deschiderea ambelor părți pentru intensificarea, în continuare, a schimbului de vizite la nivel înalt.

De asemenea, interlocutorii au accentuat importanţa promovării cooperării bilaterale în domeniul integrării europene. În context, miniștrii au făcut un schimb de opinii privind agenda de reforme prin prisma angajamentelor asumate faţă de Uniunea Europeană, cooperarea în cadrul organizaţiilor internaţionale, precum şi aspecte ale securităţii regionale.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!