ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Afacerilor Externe a avut o întrevedere cu preşedintele Fundaţiei Hanns Seidel

16:16 | 19.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. În cadrul vizitei sale de lucru în Statul Liber Bavaria, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a avut astăzi o întrevedere cu Ursula Mannle, preşedintele Fundaţiei Hanns Seidel, afiliată Uniunii Creştin-Sociale, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul discuţiei, au fost abordate subiecte legate de actualitatea politică din RFG și Republica Moldova și activitatea Fundației Hanns Seidel în țara noastră. Ministrul moldovean de externe a apreciat suportul acordat de Fundaţia Creştin Socială germană societății civile din R. Moldova, promovării ideii europene în societatea noastră şi aprofundării proceselor democratice.

Interlocutoarea germană a apreciat efortul depus de Guvernul de la Chişinău în vederea apropierii ţării noastre de Uniunea Europeană.

De asemenea, Ursula Mannle şi-a exprimat interesul de a vizita Republica Moldova în viitorul apropiat.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!