ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 20 februarie 2018

08:50 | 20.02.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Curtea Constituțională va examina sesizarea nr. 99g din 7.07.2017 privind excepţia de neconstituţionalitate a unor prevederi din art. 401 alin. (1) din Codul Contravenţional.

Ora 10.00.

***

Banca Mondială, în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii al Republicii Moldova, invită la prezentarea rezultatelor studiului Costul reglementării afacerilor 2017.

Orele 09.00-11.00, hotelul Radisson Blu Leogrand, sala Begonia.

***

Asociația Națională pentru Turism Receptor (ANTRIM) cu suportul partenerului său strategic Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei invită reprezentanții mass-media la lansarea Agendei evenimentelor cultural turistice „Pomul Vieții” 2018.

Ora 10.30, sediul Centrului de Informare Turistică, bd. Ștefan cel Mare 83.

***

Membrii Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate. După ședință, va avea loc briefingul tradițional.

Ora 11.30, sediul central al PDM, str. Armenească 44/3.

***

Centrul psiho-socio-pedagogic invită la seminarul de informare în cadrul Școlii părinților ,,Arta de a fi părinte”, cu tematica: „Ne îngrijorăm de ce ar putea deveni în viitor un copil, dar uităm că el este cineva în prezent”.

Ora 16.00, Pretura sectorului Centru, str. Bulgară 43.

***

Proiectul Comun al Uniunii Europene şi Consiliului Europei “Promovarea libertății și pluralismului mass-mediei în Republica Moldova” invită presa la redeschiderea oficială a Departamentului Telefilm-Chișinău al IPNA Compania Teleradio-Moldova.

Ora 11.00, Centrul Tehnic al Televiziunii Publice Moldova 1, șoseaua Hânceşti 64. 

***

Biblioteca Națională a Republicii Moldova și Centrul de Excelență în Industria Ușoară vor semna un Acord de parteneriat.

Ora 14.00, BNRM.

***

Fondatorii platformei Caritate.md invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă  cu tema: „Falsuri și atacuri nefondate în pretinsa investigație Rise. Sute de copii bolnavi vor rămâne cu problemele de sănătate nerezolvate”.

Ora 15.00, Agenţia INFOTAG.

***

Mass-media este invitată la deschiderea festivă a Universiadei instituțiilor de învățământ superior din R. Moldova, desfășurarea turneului de fotbal în sală din cadrul ei.

Ora 15.00, complexul de sporturi al Universității de Stat de Medicină și Farmacie, Malina mică, orășelul studențesc.

***

Inspectorul școlar Simion Zadorojnîi invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „Abuzurile și injustițiile comise de către Direcția educație din raionul Ștefan Vodă”.

Ora 14.00, Agenţia INFOTAG.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!