ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru violul fiicei sale

10:26 | 20.02.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 20 feb. /MOLDPRES/. Un bărbat din Cahul a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru violul fiicei sale minore, transmite MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Generale, începând cu anul 2016, bărbatul nu-i permitea fiicei sale să frecventeze liceul şi îi limita comunicarea cu mama sa, care se afla de mai mulţi ani la muncă peste hotare. În această perioadă, inculpatul şi-a violat fiica, care a rămas însărcinată. Fata a povestit despre ce i s-a întâmplat profesorilor, care au anunţat oamenii legii.

În prezent, victima, în vârstă de 17 ani, se află în grija mamei sale peste hotarele ţării, iar bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost condamnat pentru viol şi violenţă în familie la 16 ani de închisoare, în penitenciar de tip închis.

Sentinţa este cu drept de atac.                          

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!