ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Chelsea a remizat, iar Bayern Munchen a învins în manşa tur a optimilor Ligii Campionilor

08:58 | 21.02.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Formaţia Chelsea Londra a încheiat la egalitate, ieri, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), meciul susţinut în compania echipei FC Barcelona, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează MOLDPRES cu referire la diferite surse electronice.

Willian a deschis scorul pentru gazde, în minutul 62, cu un şut din marginea careului de 16 metri, fără speranţe pentru portarul Marc-Andre ter Stegen, după ce mijlocaşul brazilian lovise de două ori bara, în prima repriză, din poziţii asemănătoare celei de la gol.

În minutul 75, atacantul argentinian al grupării catalane, Lionel Messi, a restabilit egalitatea, cu un şut din interiorul careului, din pasa lui Andres Iniesta. A fost primul gol înscris de Messi în faţa echipei britanice, în cariera sa.

Formaţia germană Bayern Munchen a învins, ieri, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (1-0), echipa turcă Beşiktaş Istanbul, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Bayern Munchen a învins Beşiktaş, scor 5-0, în prima manşă a optimilor Ligii Campionilor

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, care i-a lăsat pe oaspeţi în inferioritate numerică încă din minutul 16, după ce i-a acordat direct cartonaş roşu fundaşului croat Domagoj Vida, pentru un fault comis asupra lui Robert Lewandowski, din postura de ultim apărător.

Thomas Muller (43', 66'), Kingsley Coman (53') şi Robert Lewandowski (79', 88') au marcat golurile învingătorilor.

Meciurile retur sunt programate pentru 14 martie.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18001379

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!