ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O familie cu patru membri din Bălți a fost găsită moartă în propria locuință

09:01 | 21.02.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. O familie din Bălți a fost găsită moartă în propria locuință în seara zilei de ieri, transmite MOLDPRES.

Este vorba de un tată, în vârstă de 28 de ani, mama de 27 de ani și doi fii ai acestora, cu vârstele de cinci și șapte ani. Familia a fost găsită fără suflare de rude.

Solicitată de agenție, ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a specificat că deocamdată nu există o versiune privind cauza decesului.

„La fața locului lucrează specialiști din cadrul IGSU și angajații Inspectoratului de Poliție. Urmează a fi făcută expertiza medico-legală pentru a stabili cauza exactă a decesului”, a spus Pușcașu.

Toate circumstanțele cazului urmează a fi elucidate de organele de drept.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!