ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării

13:47 | 21.02.2018 Categorie: Comunicate

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/.

Ministrul Monica Babuc l-a primit în vizită de rămas bun pe Ambasadorul Turciei în Republica Moldova, E.S. Hulusi Kilic

Ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, l-a primit astăzi, în vizită de rămas bun, pe E.S. Hulusi Kilic, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Turciei în Republica Moldova, cu prilejul încheierii mandatului acestuia la noi în țară.

În cadrul discuțiilor, oficialii au apreciat înalt evoluțiile pozitive în dezvoltarea cooperării bilaterale în domeniile educației și culturii. Ministrul Monica Babuc a mulțumit Ambasadei Turciei la Chișinău pentru atitudinea bună și prietenoasă, colaborarea fructuoasă până în prezent, comunicarea eficientă pe diferite paliere, dar și pentru susţinerea diverselor evenimente educaționale și culturale care au avut loc în Republica Moldova, reiterând convingerea că această colaborare va continua.

La rândul său, E.S. Hulusi Kilic și-a exprimat recunoștința pentru suportul pe care l-a avut din partea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării în realizarea cu succes a diverselor proiecte comune, dând asigurări că Turcia va continua să acorde sprijin constant Republicii Moldova.

La finalul discuțiilor, Monica Babuc a reiterat invitația adresată omologilor săi turci de a vizita Republica Moldova, în vederea semnării Acordurilor de cooperare bilaterală în domeniile educației, culturii și cercetării.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!