ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Afacerilor Externe a avut o întrevedere cu Ambasadorul RFG

17:35 | 21.02.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 feb. /MOLDPRES/. Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a primit-o astăzi pe Julia Monar, Ambasador al Republicii Federale Germania în Republica Moldova, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul discuţiei a fost constatată dinamica pozitivă a relaţiilor în ultima perioadă, fiind menţionat interesul reciproc pentru impulsionarea în continuare a relaţiilor politice bilaterale.

Ministrul Tudor Ulianovschi a evocat participarea recentă a delegaţiei Republicii Moldova la Conferinţa pe probleme de securitate de la München, subliniind utilitatea întrevederilor şi contactelor avute cu această ocazie cu mediile politice şi de afaceri din Bavaria, pentru promovarea relaţiilor moldo-germane.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!