ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 22 februarie 2018

18:37 | 21.02.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu ex-ambasadorul Republicii Turcia, Hulusi Kılıç, vor da start lucrărilor de reparație a sediului Președinției Republicii Moldova.

Ora 14.00. (Presa acreditată la Președinție va putea face filmări ale sediului instituției prezidențiale începând cu ora 13.00).

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Asociația Pomușoarele Moldovei organizează a doua ediție a Conferinței ”Perspectivele de dezvoltare a sectorului de pomușoare din Moldova”. Evenimentul va avea loc cu susținerea  Proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova și proiectului Îmbunătățirea Productivității și Accesul la Piață al Producătorilor de Pomușoare, finanțat de fundația HEKS-Moldova, implementat de Centrul de Consultanță în Afaceri.

Ora 9.30, Institutul Muncii, str. Zimbrului 10.

***

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii cu suportul Childhood Foundation organizează seminarul ”Răspunsul multidisciplinar la cazurile de violență față de copii prin crearea serviciului prietenos copiilor de tip Barnahus”.  

Ora 10.00, sala Orion, et. 6, hotelul Jolly Alon, str. Maria Cebotari 37.

***

Editura Știința va lansa Albumul ,,Basarabia în actul Marii Uniri de la 1918", autori: Ion Țurcanu, Mihai Papuc; pictor: Romeo Svet.

Ora 15.00, Sala Mare a Muzeului Național de Artă a Moldovei, str. 31 august 1989, nr. 115.

***

La Librăria din Centru va avea loc lansarea romanului ”Moartea lui Igor Alexandrovici” de Pavel Păduraru, apărut la Editura Paralela 45.

Ora 18.15, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 126.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!