ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

15:26 | 23.02.2018 Categorie: Comunicate

Chişinău, 23 feb. /MOLDPRES/. 

Secretarul de Stat Tatiana Molcean a avut o întrevedere cu Rita Columbia, Reprezentantul Fondului ONU pentru Populaţie în Republica Moldova

Secretarul de Stat Tatiana Molcean a primit-o astăzi pe Rita Columbia, Reprezentant al Fondului Naţiunilor Unite pentru Populaţie (UNFPA) în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat despre obiectivele prioritare ale actualului Program de Ţară al UNFPA în Republica Moldova pentru perioada 2018-2022, precum şi au trecut în revistă principalele activităţi desfăşurate de UNFPA în Republica Moldova.

Totodată, Secretarul de Stat a mulţumit oficialului ONU pentru susţinerea acordată ţării noastre şi a dat asigurări că autorităţile moldoveneşti vor coopera în continuare cu UNFPA în vederea realizării proiectelor de interes comun.

La rândul său, Rita Columbia a apreciat colaborarea dintre echipa de ţară UNFPA şi autorităţile naţionale, exprimându-şi susţinerea pentru agenda Guvernului Republicii Moldova în materie de populaţie şi în ceea ce privește atingerea obiectivelor Agendei 2030.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!