ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ivan Schițco și Svetlana Petrenco au devenit campioni naționali la șah rapid

09:56 | 26.02.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. Ivan Schițco și Svetlana Petrenco au cucerit ieri titlurile de campioni naționali la șah rapid, relatează MOLDPRES.

Campionul a totalizat 7 puncte din 9 posibile. El a fost urmat în clasament de câștigătorul ediției precedente Ruslan Soltanici, care a acumulat 6,5 puncte. Același punctaj a totalizat și ocupantul locului trei Ilie Martinovici. Ei au fost departajați în clasament conform criteriilor suplimentare de desemnare a locurilor.

Potrivit acelorași criterii au fost împărțite locurile 1-2 în turneul feminin. Olga Hâncu a acumulat același punctaj – 6 – ca și campioana Svetlana Petrenco. Pe locul trei s-a situat Paula-Alexandra Gâtu, care a adunat 5,5 puncte din 7 posibile.

Concursul masculin a reunit 29 de participanți, iar în cel feminin au concurat 11 șahiste.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18001516

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!