ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din Cahul va fi judecată pentru complicitate la proxenetism

09:36 | 01.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. O femeie din raionul Cahul va fi judecată pentru complicitate la comiterea proxenetismului. Aceasta, împreună cu o prietenă şi un cetățean turc, au racolat şi determinat două tinere din Republica Moldova să se prostitueze în Turcia, relatează MOLDPRES.

Potrivit Procuraturii Generale, în anul 2015, femeia ar fi îndemnat două tinere să presteze servicii sexuale în Turcia. După ce au primit acordul fetelor, inculpaţii le-au procurat bilete la avion şi le-au organizat deplasarea într-o stațiune turistică, amplasată în provincia Mugla, din sud-vestul Turciei, unde acestea au prestat servicii sexuale în mai multe apartamente.

Urmărirea penală în privinţa prietenei inculpatei şi a cetăţeanului Turciei continuă, în prezent aceştia fiind anunţaţi în căutare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, inculpaţii riscă până la șapte ani de închisoare.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!