ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Oprah Winfrey spune că ar candida la preşedinţia SUA doar dacă ar primi ''un semn de la Dumnezeu''

10:20 | 01.03.2018 Categorie: Externe

Washington, 1 mar. /MOLDPRES/. Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a spus că singurul lucru care ar convinge-o să candideze la preşedinţia Statelor Unite ar fi ''un semn de la Dumnezeu'', informează Press Association, preluat de AGERPRES și MOLDPRES.

Speculaţiile referitoare la o posibilă candidatură a vedetei la alegerile din 2020 au crescut după discursul său emoţionant susţinut la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur, desfăşurată la începutul lunii ianuarie.

Winfrey, în vârstă de 64 de ani, care precizase anterior că nu este interesată să intre pe scena politică, a sugerat, într-un articol publicat de revista People, că un semn de la Dumnezeu ar face-o să-şi reconsidere decizia.

''Urmăresc cu atenţie, şi, când sunt atâţia oameni care spun un lucru, m-am gândit, ei bine, niciodată în viaţa mea nu mi-am imaginat că voi fi în politică. Mereu am spus nu, nu, nu, nu, nu'', a precizat vedeta.

''Ar trebui măcar să mă gândesc la această întrebare?'', a continuat Winfrey.

''Au existat mulţi oameni - miliardari - care m-au sunat şi mi-au spus 'Pot să-ţi fac rost de un miliard de dolari. Pot să-ţi conduc campania', după care am început să mă rog referitor la acest subiect. Doamne, dacă crezi că ar trebui să candidez, da-mi un semn, atât de clar încât nici măcar eu să nu-l ratez.''

''Şi nu l-am primit încă'', a încheiat Winfrey. 

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!