ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputatul ales pe lista PLDM Sergiu Ceauș a fost exclus din fracţiune

11:59 | 01.03.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. Deputatul care a ajuns în Legislativ pe lista Partidului Liberal Democrat din Moldova, Sergiu Ceauș, a fost exclus astăzi din fracţiune. Anunţul a fost făcut de speakerul Andrian Candu, comunică MOLDPRES.

Preşedintele Parlamentului a citit deputaţilor un proces verbal în care fracţiunea PLDM a anunţat că l-a exclus pe Ceauş din rândurile sale.

Sergiu Ceauș a ajuns în Parlament la 15 februarie curent, după ce Curtea Constituţională i-a validat mandatul. El a ocupat fotoliul rămas vacant după plecarea din Legislativ a lui Iurie Leancă.

Sergiu Ceauș este absolvent al Facultăţii de Drept Economic şi a activat ca jurist la Banca Națională, la Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate Publică și a fost șef al Aparatului președintelui Consiliului Municipal Chișinău. În ultimii ani, Ceauș a deținut funcția de vicepreședinte al raionului Criuleni.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!