ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie și fiul acesteia au decedat în urma unei intoxicații cu monoxid de carbon

15:46 | 01.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 1 mar. /MOLDPRES/. O femeie, în vârstă de 42 de ani, și fiul acesteia de opt ani, au decedat noaptea trecută, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, relatează MOLDPRES.

Cazul a avut loc în localitatea Șestaci, raionul Șoldănești.

Solicitată de agenție, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Șoldănești, Diana Maxim, a menționat că despre decesul victimelor a anunțat concubinul femeii în această dimineață.

„Bărbatul a comunicat polițiștilor că aseară s-a culcat mai târziu decât concubina și fiul lor. Acesta a spus că a simțit amețeli, însă a crezut că este din cauza că a consumat puțin alcool seara. Dimineața, bărbatul a găsit cadavrul fiului în pat, iar femeia se afla decedată la podea”, a spus Diana Maxim.

Ofițerul a specificat că, în urma examinării cadavrelor, medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă. Totodată, acesta a spus că versiunea preliminară a decesului este că femeia și băiatul s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit polițiștilor, în camera unde dormeau victimele era aprinsă soba și cel mai probabil de acolo s-a emanat gazul, care a provocat moartea.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele cazului.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!