ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 2 martie 2018

08:49 | 02.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Participanții la Conferința interparlamentară de nivel înalt cu genericul „Georgia, Republica Moldova și Ucraina: Parteneriatul Estic și provocările actuale de securitate” vor participa la ceremonia de depunere de flori la Complexul Memorial ”Maica Îndurerată”.

Orele 8.00-9.00.

***

Parlamentul va găzdui Conferința interparlamentară de nivel înalt cu genericul „Georgia, Republica Moldova și Ucraina: Parteneriatul Estic și provocările actuale de securitate”.

Ora 9.30, Hotelul Radisson Blu, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77.

***

Președintele Parlamentului Andrian Candu, Președintele Parlamentului Georgiei Irakli Kobakhidze și Președintele Radei Supreme a Ucrainei Andriy Parubiy vor susține o declarație comună de presă.

Ora 11.00, Hotelul Radisson Blu, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77.

***

Reuniune comună a șefilor delegațiilor participante la Conferință.

Ora 18.00, Parlamentul Republicii Moldova, Sala Europei.

***

Premierul Pavel Filip va participa la Conferința interparlamentară „Georgia, Moldova și Ucraina: Parteneriatul Estic și provocările actuale de securitate”.

Ora 9.30, Radisson Blu Leogrand Hotel.

***

Prim-ministrul Pavel Filip va participa la mitingul de comemorare a eroilor căzuţi în acţiunile de luptă pentru apărarea integrităţii şi independenței Republicii Moldova.

Ora 11.00, Monumentul „Maica Îndurerată” din cadrul Complexului memorial „Eternitate”.

***

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu, convoacă o ședinţă de lucru privind lucrările de deszăpezire din Chişinău.

Ora 9.00, Sala Rotundă a Primăriei Chişinău.

***

Biroul Relații Interetnice invită reprezentanții mass-media la întâlnirea Biroului Relații Interetnice din Moldova cu reprezentanții Uniunii Internaționale a Romilor – IRU, în cadrul căreia vor fi discutate chestiuni privind facilitarea alinierii procesului de incluziune a romilor din Republica Moldova la standardele internaționale.

Ora 11.00, BRI, str. Alexei Mateevici 109/1, et. 2, Sala Rotundă.

***

La Chișinău va avea loc evenimentul de inaugurare a salonului „Eugen Doga Music Cafe”.

Ora 18.00, Restaurantul Vatra Neamului, str. Pușkin 20B.

***

La Muzeul Naţional de Artă al Moldovei va avea loc vernisajul expoziţiei personale - Mihai Pamfil, pictură.

Ora 15.00, Muzeul Naţional de Artă al Moldovei.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!