ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Iurie Leancă a avut o întrevedere cu Președinta Seimului Republicii Letonia

09:52 | 02.03.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. Vicepremierul pentru integrare europeană, Iurie Leancă, a avut ieri, 1 martie, o întrevedere cu Ināra Mūrniece, Președinta Saeima Republicii Letonia, aflată la Chişinău cu prilejul desfăşurării Conferinței interparlamentare „Georgia, Moldova și Ucraina: Parteneriatul Estic și provocările actuale de securitate”, comunică MOLDPRES.

Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului a precizat că în cadrul dialogului, vicepremierul a informat despre prioritățile Guvernului în domeniul integrării europene și promovării reformelor prevăzute de Acordul de Asociere, cu accent pe reforma justiției, valorificării potențialului DCFTA, îndeplinirii condiționalităților necesare pentru recepționarea asistenței financiare.

La rândul său, Ināra Mūrniece a reconfirmat disponibilitatea Letoniei de a sprijini în continuare agenda de transformare a Republicii Moldova şi de a împărtăşi experienţa şi expertiza Letoniei în procesul de integrare europeană.

img18001706

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!