ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Primăriei municipiului Chişinău

10:37 | 02.03.2018 Categorie: Comunicate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/.

Suspendarea traficului rutier pe str. Toma Ciorbă

Primăria municipiului Chişinău anunţă despre suspendarea traficului rutier pe str. Toma Ciorbă, în perimetrul străzilor Ştefan cel Mare şi Sfânt – 31 august 1989, pe data de 3 martie 2018, între orele 7.00 – 16.00, în legătură cu executarea lucrărilor de defrişare şi curăţare sanitară a arborilor.

De menţionat că serviciile municipale de profil vor defrişa şi curăţa arborii care se află într-o stare fitosanitară nesatisfăcătoare, au ramurile uscate şi cu procese de putrefacţie la tulpină sau prezintă pericol real pentru oameni.

Lucrările de defrişare şi curăţare a copacilor uscaţi, dar şi înlocuirea lor cu puieţi de talie înaltă, vor continua pe întreaga perioadă a repaosului vegetativ, adică până în luna aprilie.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!