ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

13:10 | 02.03.2018 Categorie: Comunicate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. 

Secretarul de Stat Daniela Morari a avut o întrevedere cu Ricardo Giucci, Directorul echipei Economice Germane în Moldova

Secretarul de Stat pentru integrare europeană, Daniela Morari, a avut astăzi o întrevedere cu Ricardo Giucci, Director, Echipa Economică Germană în Moldova, în contextul prezentării unui studiu privind oportunităţile de valorificare a potenţialului DCFTA, precum şi opţiunile de comerţ exterior a Republicii Moldova.

În cadrul întrevederii, oficialul moldovean a informat pe scurt interlocutorul despre ultimele evoluţii în implementarea AA/DCFTA pe întreg teritoriul ţării. De asemenea, au fost abordate priorităţile şi provocările pentru perioada imediat următoare, precum şi domeniile unde expertiza echipei economice germane ar fi binevenită.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!