ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Direcţiei comunicare şi protocol a Guvernului

18:51 | 02.03.2018 Categorie: Comunicate

Chişinău, 2 mar. /MOLDPRES/. 

Instruiri în cadrul Programului Operațional Comun „România – Republica Moldova 2014-2020”

În perioada 26 februarie – 2 martie, experții de la Secretariatul Tehnic Comun Iași al Programului Operațional Comun „România – Republica Moldova 2014-2020” au desfășurat o serie de sesiuni de informare pentru potențialii beneficiari de granturi în cadrul programului.

La seminare participanții au fost informați despre condițiile de eligibilitate, setul de documente necesar, aspecte financiare și de dezvoltare a parteneriatelor, precum și modalitatea de utilizare a platformei Electronic monitoring system.

Evenimentele de informare s-au desfășurat în orașele Cahul, Comrat, Chișinău și la Bălți, iar în perioada 19-26 martie urmează să fie organizate sesiuni de instruire în ceea ce privește pregătirea unor proiecte de calitate.

În cadrul Programului „România – Republica Moldova 2014-2020” au fost lansate apeluri de propuneri de proiecte ce vizează, în special, dezvoltarea infrastructurii. De asemenea, vor fi finanțate proiecte și în alte domenii cheie, precum educația, securitatea și cultura.

În prezent, apelurile de proiecte sunt active, iar cei interesați pot aplica accesând linkul:

http://www.ro-md.ro-ua-md.net/primele-apeluri-de-proiecte-in-cadrul-programului-operational-comun-romania-republica-moldova-2014-2020/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!