ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Polonia și Lituania au reconfirmat sprijinul pentru integrarea europeană a Republicii Moldova

12:41 | 03.03.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Iurie Leancă a avut ieri întrevederi cu delegațiile parlamentare din Polonia și Lituania, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare și protocol a Guvernului.

În cadrul întâlnirilor cu vicemareşalul Seimului Republicii Polonia, Ryszard Terlecki și vicemareşalul Senatului Republicii Polonia, Maria Zofia Koc, dar și cu Irena Degutienė, vicepreședintele Seimasului Republicii Lituania, a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea relațiilor bilaterale, agendei europene a Republicii Moldova, provocărilor la adresa securității regionale.

Atât parlamentarii polonezi, cât și cei lituanieni au reiterat sprijinul țărilor lor pentru realizarea obiectivului de integrare europeană al Republicii Moldova și s-au pronunțat în favoarea intensificării dialogului la nivel parlamentar.

img18001766

img18001766

img18001766

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!