ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Apărării

15:15 | 03.03.2018 Categorie: Comunicate

Inspecţie a unei unităţi militare din Căuşeni

Chişinău, 3 mar. /MOLDPRES/. Batalionul 4 antiaerian al Regimentului de Rachete Antiaeriene a fost inspectat astăzi de ministrul Apărării Eugen Sturza. Acţiunea a avut ca obiectiv evaluarea gradului de pregătire şi capacităţii de luptă a efectivului subdiviziunii dislocate la Căuşeni.

Astfel, au fost supuse verificării tehnica din dotarea batalionului, depozitul alimentar şi de echipament, clasele de studii şi cazarma unităţii.

De asemenea, ministrul Sturza a discutat cu efectivul subdiviziunii despre problemele cu care se confruntă în executarea misiunilor de serviciu.

La final, ministrul Apărării a dat indicaţii comandantului Regimentului de Rachete Antiaeriene şi altor structuri responsabile să întreprindă măsurile necesare pentru soluţionarea problemelor identificate.

În anul curent, în Armata Naţională au fost desfăşurate controale în Baza de mentenanţă şi Divizionul 1 al Regimentului de Rachete Antiaeriene, dislocate în Băcioi, precum şi Batalionul 6 antiaerian din Dănceni.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!