ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de luni, 5 martie 2018

18:17 | 03.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Primarul general interimar al Chişinăului, Silvia Radu, convoacă şedinţa operativă a serviciilor municipale.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării  invită la semnarea Memorandumurilor de Cooperare între partenerii proiectului „Școala Mea – responsabilizare socială pentru reforma educației din Republica Moldova”.

Ora 13.00, Casa Guvernului, sala de conferințe de la et. 1, intrarea din str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni.

***

Agenţia pentru Eficienţă Energetică (AEE) invită la prezentarea proiectului ”Cooperarea bilaterală pentru introducerea tehnologiilor care utilizează resursele de energie regenerabilă în Moldova”.

Ora 11.40, str. Constantin Tănase, 9, acoperişul clădirii Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” invită la masa rotundă “Accesul în traficul rutier internațional al mijloacelor de transport din regiunea transnistreană”.

Ora 10:00, sala de conferințe a IDIS „Viitorul”, str. Iacob Hâncu, 10/1.

***

A.O. „Asociația pentru Politică Externă” (APE) invită la Clubul de Presă APE dedicat alegerilor din Federația Rusă și impactului acestora asupra Republicii Moldova.

Ora 09.00, Agenția de Presă IPN, Casa Presei, str. A. Puşkin 22, et. 4, of. 446.

***

Platforma Demnitate și Adevăr invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă extraordinară în cadrul căreia  va fi anunțat public numele candidatului formațiunii  la alegerile pentru Primăria Chișinău.

Ora 12.00, sediul central al Platformei DA,  str. 31 August, nr. 15.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!