ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de fotbal feminin a disputat două meciuri cu reprezentativa Lituaniei

10:23 | 05.03.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 5 mar. /MOLDPRES/. Lotul național de fotbal feminin a încheiat la egalitate (1-1) al doilea meci de verificare disputat ieri la complexul ”Sheriff” din Tiraspol cu selecționata Lituaniei, relatează MOLDPRES.

Gazdele au deschis scorul în minutul 79 prin Carolina Țabur. Echipa-oaspete a egalat în minutul 89 cu un șut expediat de Vaitukaityte în minutul 89.

Lotul național a jucat în inferioritate numerică cu începere din minutul 30. Din teren a fost eliminată Ludmila Andone pentru cartonașul roșu primit. Raportul de forțe numeric a devenit egal peste aproximativ jumătate de oră - în minutul 63 – după ce Șmitaite a încasat al doilea cartonaș galben.

În minutul 70 Ludmila Caraman a ratat din lovitura de la 11 metri.

Echipa moldoveană a evoluat în acest meci în următoarea componență: Natalia Munteanu, Cristina Cerescu, Dumitrița Prisăcari, Ludmila Caraman, Olga Cușinova, Anastasia Toma (Irina Topal, 46), Carolina Țabur (Anastasia Sivolobova, 87), Claudia Chiper (Cristina Musteață, 80), Violeta Mițul (Evghenia Miron, 76), Nadejda Colesnicenco și Ludmila Andone.

În prima partidă disputată cu formația Lituaniei, de asemenea la Tiraspol, echipa națională a învins cu scorul 3-1.

”Aceste meciuri au fost foarte necesare. Asta pentru că peste două luni urmează să jucăm două partide, acasă, cu selecționatele Italiei și României în preliminariile Campionatului Mondial 2019”, a declarat pentru mass-media antrenorul echipei naționale Alina Stețenco.

Partidele sunt programate pentru 4 aprilie și, respectiv, 8 aprilie la stadionul ”Zimbru” din capitală.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img18001785

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!