ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Iurie Leancă a avut o întrevedere cu primarul municipiului București, Gabriela Firea

17:38 | 06.03.2018 Categorie: Oficial

Chişinău, 6 mar. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Iurie Leancă, a avut astăzi o întrevedere cu Gabriela Firea, primar general al municipiului București, a relatat pentru MOLDPRES Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului. 

Dialogul dintre părți a fost călduros și constructiv, fiind discutate un șir de subiecte de pe agenda comună Chișinău – București, inclusiv proiecte noi care urmează să fie inițiate de Guvernul României și de către primăria orașului București.

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană a salutat inițiativa primarului Gabriela Firea de a organiza în următoarele luni, la București, un forum investițional pentru oameni de afaceri români, dar și pentru companii străine prezente pe piața românească, precum și o expoziție „Fabricat în Moldova”.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!