ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 7 martie 2018

08:20 | 07.03.2018 Categorie:

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, convocă ședința Consiliului Suprem de Securitate.

Ora 09.00, Reședința de Stat, N. Iorga, 23.

***

Comisia juridică, numiri și imunități, Comisia cultură, educație, cercetare, tineret, sport și mass-media și Comisia drepturile omului și relații interetnice se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia juridică, numiri și imunități va audia raportul de activitate a Agenției de Recuperare a Bunurilor Infracționale.

Ora 10.00, biroul 517 B, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, și ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului al Ungariei, Péter Szijjártó, vor susține o conferință de presă comună, unde vor prezenta principalele teme discutate în cadrul dialogului bilateral.

Ora 11.25, incinta MAEIE, str. 31 August 1989, 80.

***

Consiliul raional Anenii Noi, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, CCF/HHC Moldova, Kaufland Moldova invită la deschiderea primului Centru maternal în Anenii Noi.

Ora 10.00, or. Anenii Noi, Centrul Maternal, str. Artesian 30.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent invită la lansarea Raportului de monitorizare a conținutului mass-media din perspectiva respectării echilibrului de gen, realizat în cadrul campaniei „Presa echilibrează genul!”.

Ora 10.00, incinta Orange Monin Cafe, bd. Ștefan cel Mare 130.

***

Va avea loc conferința de presă organizată de consilierii municipali ai PSRM, cu tema: ”Cum de primit ajutor social din partea Primăriei municipiului Chișinău”.

Ora 12.00, sediul PSRM, str. Columna 148/1.

***

Partidul Acțiune și Solidaritate împreună cu Partidul Platforma Demnitate și Adevăr vor desfășura un flashmob în contextul dezbaterilor publice anunțate de ANRE, cu titlul „Reducerea corespunzătoare a tarifelor la gazele naturale nu mai poate fi amânată!”.

Ora 12.00, sediul ANRE.

***

Un grup de ONG-uri invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Festivalul Feminist 2018: Solidaritate între femei”.

Ora 11.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

Primăria comunei Cazangic, raionul Leova invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Transfer de experiență și de bune practici la nivel local. Cooperare între comuna Cazangic (Leova, Republica Moldova) și diaspora (Franța)”.

Ora 14.00, Agenţia de presă IPN.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Ministrul Afacerilor Externe și Comerțului al Ungariei, Péter Szijjártó, întreprinde o vizită oficială la Chișinău.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!