ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Postul vamal de tip debarcader „Soroca" și-a reluat activitatea

10:59 | 07.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. Postul vamal de tip debarcader „Soroca" și-a reluat astăzi activitatea și funcționează în regim normal, relatează MOLDPRES.

Postul a fost nefuncțional pe parcursul a nouă zile, începând cu data de 26 februarie, din cauza podurilor de gheață formate peste râul Nistru.

Solicitată de agenție, purtătorul de cuvânt al Serviciului Vamal, Cristina Rău, a specificat că din cauza gheții, rămâne suspendată circulația fluvială prin postul vamal „Cosăuți", care și-a întrerupt activitatea la data de 27 februarie.

„Pe durata suspendării circulației prin acest punct de trecere, persoanele pot opta pentru alte posturi vamale de frontieră, cum ar fi postul vamal de tip debarcader „Soroca" și postul vamal rutier „Otaci”, a spus Cristina Rău.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi expiră Codul Galben de formare a gheții.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!