ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O bătrână a fost salvată de pompieri după ce a căzut într-o fântână

11:54 | 07.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 7 mar. /MOLDPRES/. O femeie în vârstă de 60 de ani a fost salvată de pompieri după ce a căzut într-o fântână din oraşul Strășeni, comunică MOLDPRES.

Solicitată de agenție, ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Diana Țuțu, a specificat că apelul la serviciul 901 a fost recepționat în această dimineață la ora 6.45 minute.

“La fața locului au intervenit salvatorii unității din Strășeni, care au reușit să o scoată. Potrivit primelor informații, femeia ar fi căzut în fântână în această noapte, iar vecinii au alertat pompierii, după ce au auzit strigăte de ajutor. Intervenția salvatorilor a avut loc la o adâncime de 10 metri.  În timpul operaţiunii de salvare, femeia era conștientă, însă avea hipotermie. Acum starea acesteia este în afara oricărui pericol, fiind internată în spital. Toate circumstanțele acestui caz urmează a fi stabilite”, a spus Ţuţu.  

Potrivit sursei citate, de la începutul anului curent, salvatorii au intervenit în patru cazuri în mai multe raioane ale ţării pentru a scoate la suprafaţă persoane căzute în fântâni.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!