ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa de fotbal Avântul Nimoreni a câștigat Cupa de iarnă, rezervată veteranilor

11:54 | 13.03.2018 Categorie: Sport

Chişinău, 13 mar. /MOLDPRES/. Formația de fotbal Avântul Nimoreni a devenit posesoarea Cupei de iarnă, rezervată veteranilor, ediția 2018, relatează MOLDPRES.

Meciurile finale s-au desfășurat la stadionul Joma Arena din Chișinău. În partida finală Avântul a învins cu scorul 6-0 echipa Codru Orhei. În finala mică Moldpresa Grup Chișinău a întrecut-o cu scorul 3-2 pe Classic Chișinău.

Cei mai buni jucători pe posturi au fost desemnați Serghei Lungu (Codru, portar), Serghei Macari (Moldpresa Grup, fundaș), Vladimir Gherasimov (Codru Orhei, atacant), iar cel mai bun jucător – Lilian Popescu (Avântul).

”A fost o plăcere să urmăresc evoluțiile veteranilor, pentru că am văzut combinații frumoase, bine gândite, goluri pentru toate gusturile. Măiestria, cum se spune, dacă-i adevărată, nu se pierde niciodată”, a declarat la festivitatea de premiere președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Pavel Cebanu. ”Important este că am jucat, chiar dacă mintea aleargă foarte repede, iar picioarele nu te mai ascultă ca altădată. Au fost, desigur, și multe emoții, pentru că nimeni nu a dorit să piardă”, a spus antrenorul echipei Petrocub Hâncești, Lilian Popescu.

Turneul a reunit cinci echipe. Avântul a devenit câștigătoarea Cupei a treia oară consecutiv.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img18001981

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!