ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene

17:16 | 14.03.2018 Categorie: Comunicate

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/.

Tatiana Molcean şi Victor Krijanivski: Sperăm că pe parcursul anului 2018 se va menţine dinamica pozitivă în procesul de reglementare transnistreană

Sperăm că pe parcursul anului 2018 se va menţine dinamica pozitivă în procesului de reglementare transnistreană. Declarația a fost făcută astăzi în cadrul întrevederii dintre Secretarul de stat Tatiana Molcean şi Reprezentantul special al Ucrainei pentru reglementarea transnistreană, ambasadorul Victor Krijanivski, aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii, oficialii au făcut un scurt schimb de opinii privind ultimele evoluţii pe marginea chestiunilor actuale de pe agenda procesului de reglementare, fiind abordate priorităţile pentru perioada imediat următoare.

Interlocutorii au reiterat speranţa menţinerii dinamicii pozitive privind obiectivele prioritare pentru anul 2018.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!