ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

O femeie din capitală a ajuns la spital cu picioarele fracturate după ce a căzut într-o gură de canalizare deschisă

09:51 | 15.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. O femeie din capitală, în vârstă de 65 de ani, a ajuns la spital cu picioarele fracturate după ce a căzut într-o gură de canalizare deschisă, comunică MOLDPRES.

Solicitată de agenție, ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Diana Țuțu, a specificat că incidentul a avut loc ieri pe str. Ialoveni din municipiul Chișinău.

Din primele informații, persoana a ieșit din casă să arunce gunoiul și într-un moment de neatenție a pășit într-o fântână de canalizare adâncă de peste trei metri, de unde nu a mai reuşit să iasă.

“La fața locului au fost alertați salvatorii Detașamentului căutare salvare nr. 1, care au reușit în mai puțin de 10 minute să salveze persoana imobilizată. Femeia a fost preluată de serviciul medical, întrucât aceasta și-a fracturat picioarele”, a spus Țuțu.

Potrivit datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, de la începutul anului curent, salvatorii au intervenit în cinci cazuri în mai multe raioane ale ţării pentru a scoate la suprafaţă persoane căzute în fântâni.

(Reporter A. Zara, editor  M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!