ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Furnizorii de servicii de apă și canalizare vor fi obligați să încheie contracte individuale cu beneficiarii

10:01 | 15.03.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Legea pentru modificarea și completarea articolului 29 din Legea nr. 303 privind serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare va fi publicată în numărul de mâine al Monitorului Oficial, comunică MOLDPRES.

Operatorii de furnizare a serviciului public de alimentare cu apă și canalizare vor fi de mâine obligaţi prin lege să încheie contracte individuale cu fiecare proprietar de apartament din bloc în parte.

Potrivit noilor reglementări, la iniţiativa uneia dintre părţi, în cel mult 30 de zile calendaristice din momentul solicitării, operatorul serviciului public de alimentare cu apă și canalizare va încheia contracte individuale cu fiecare proprietar de apartament sau chiriaş.

Prezenta lege intră în vigoare la data publicării în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

(Reporter A. Zara, editor  M. Jantovan)

img18002045

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!