ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful Delegației UE la Chișinău și liderul PDM au discutat mai multe subiecte de actualitate

19:30 | 15.03.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. Mai multe subiecte de actualitate au fost examinate astăzi de către șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Peter Michalko, și liderul Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al PDM, în cadrul dialogului s-a discutat despre prioritățile PDM privind reformele din diferite domenii, modificarea Codului audiovizualului, evoluțiile în diferendul transnistrean, reforma Justiției, precum și poziția PDM privind alegerile locale noi din Chișinău, în privința cărora, liderul democraților a reafirmat necesitatea ca forțele pro-europene să desemneze și să susțină un candidat unic, astfel încât  capitala să aibă o administrație modernă și eficientă.

Totodată, în cursul întrevederii s-a discutat și despre angajamentul PDM pentru menținerea vectorului european, dar și nevoia unei coaliții pro-europene după alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an.

În urma dialogului, s-a convenit ca astfel de întâlniri să aibă loc în mod periodic pentru a discuta despre subiectele curente.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

img18002088

img18002088

img18002088

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!