ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 16 martie 2018

08:19 | 16.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Va continua şedinţa extraordinară a Consiliului municipal Chişinău.

Ora 10.00.

***

Presa este invitată la conferința ”Politica pentru tineri și tinerii pentru politică – mai multe șanse și un viitor mai bun: în Republica Moldova și în Uniunea Europeană”.

Ora 17.00, Fora Event, sala River, str. A. Pușkin 12.

***

La Academia de Administrare Publică va avea loc festivitatea de înmânare a diplomelor de master absolvenților instituției.

Ora 10.00, str. Ialoveni, 100, sala 301.

***

Ambasada Franței la Chișinău, Alianța Franceză din Moldova și Agenția Universitară a Francofoniei invită la conferința de presă cu ocazia organizării Zilelor Francofoniei în Republica Moldova (20 - 30 martie 2018).

Ora 10.00,  incinta Alianței Franceze din Moldova, str. Sfatul Țării, 18.

***

La Biblioteca Publică ”Onisifor Ghibu”  va avea loc lansarea  cărții “Lumina unei priviri” a poetului Sergiu Botezatu și pictoriței Gutiera Prodan.

Ora 15.00, str. Nicolae Iorga 21.

***

Locatarii curții supuși agresiunii din partea schemelor criminale invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Autorii schemelor criminale atentează la proprietatea, locuințele, liniștea si viețile noastre, folosind în calitate de instrument de presiune problemele oamenilor de naționalitate romă”.

Ora 10.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

AO CPDF „Sirius” invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „27 martie 2018 – Reîntregirea Țării prin votul comun al ambelor Parlamente!”.

Ora 12.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

Daniela Bodrug, vicepreședinte al Mișcării Antimafie invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Declarație de presă privind alegerile locale”.

Ora 11.00,  Agenția de presă IPN.

***

Compania JLC organizează Ziua ușilor deschise pentru jurnaliști.

Ora 12.00, str. Sarmizegetusa nr. 90.

(Editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!