ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru zilele de sâmbătă-luni, 17-19 martie 2018

18:34 | 16.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Sâmbătă, 17 martie

Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău invită la Gala de închidere a Festivalului de Teatru „OSTENDE”, ediția a III-a.

Ora 14.00, Teatrul „Luceafărul”.

***

Primarul interimar, Silvia Radu, va lua parte la Spectacolul caritabil „Surprizele Primăverii”, ediţia a IV-a, organizat de Asociaţia obştească a romilor din municipiul Chişinău „SINTI” şi Asociaţia obştească republicană „Asociaţia Internaţională a etniilor” în susţinerea copiilor orfani cu dizabilităţi.

Ora 17.00, Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”.

Luni, 19 martie

Va avea loc ședinţa operativă a serviciilor Primăriei Chişinău.

Ora 8.30, Sala Rotundă a Primăriei.

***

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: ”Evoluția pieței aeriene din R. Moldova. Noutățile sezonului operațional de vară 2018”.

Ora 11.00, sediul AAC, bd. Dacia 80/2 (Zona aeroportului vechi).

***

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI) invită la conferința de presă privind organizarea Expoziției „Moldova Prezintă” la Brașov, România.

Ora 11.00, CCI, sala de şedinţe, et. 2, bd. Ştefan cel Mare, 151.

***

Mișcarea „Pentru Neam și Țară” organizează un briefing cu tema: „Mișcarea „Pentru Neam și Țară”: Deschiderea listei candidaților pentru alegerile parlamentare 2018”.

Ora 11.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

***

Asociația pentru Dezvoltare și Cooperare Moldova invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Prezentarea rezultatelor Sondajului Evoluțiile și Preferințele privind Mass Media din Republica Moldova”.

Ora 12.00, sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!