ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 21 martie 2018

18:34 | 20.03.2018 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Comisiile parlamentare se vor convoca în ședințe.

Ora 10.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Comisia economie, buget și finanțe va audia raportul auditului performanței ”Sunt gestionate în mod eficient și eficace mijloacele financiare ale Fondului rutier în vederea asigurării dezvoltării infrastructurii rutiere de calitate?”.

Ora 10.00, biroul 114, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Ministerul Finanțelor invită jurnaliștii la conferința de lansare a Programului de Stat “Prima Casă”.

Ora 10.00, sediul ministerului, Sala Mare, et. 4, str. C. Tănase 7. 

***

Consiliul Europei invită la Conferința de încheiere a proiectului ”Susținerea reformei justiției în Republica Moldova” implementat de Consiliul Europei și finanțat de Guvernul Danemarcei.

Ora 9.00, hotelul Radisson Blu Leogrand, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI), în comun cu Serviciul Vamal și Inspectoratul General al Poliției invită reprezentanții mass-media la Conferința de presă privind lansarea Raportului național privind respectarea drepturilor de proprietate intelectuală.

Ora 10:00, sediul Serviciului Vamal, Sala de Conferințe (parter), str. N. Starostenco 30.

***

Agenţia pentru Eficienţă Energetică împreună cu Proiectul Energie și Biomasă  invită la Atelierul de informare „Situația actuală în domeniul eficienței energetice și surselor de energie regenerabilă din Republica Moldova”, care va avea loc în cadrul Expoziției Internaționale  ”Moldenergy” și ”Moldconstruct”.

Ora 13.30,  CIE ”Moldexpo”, str. Ghioceilor, 1, Pavilionul Central, et. 2.

***

Avocatul Poporului pentru drepturile copilului, Maia Bănărescu, invită  la un briefing cu tema „Respectarea drepturilor copiilor în situație de stradă”.

Ora 10.00, sala de ședințe a Oficiului Avocatului Poporului, str. Sfatul Țării, 16.

***

Centrul de Informare ONU din cadrul Bibliotecii Naţionale a Republicii Moldova invită la Conferinţa publică dedicată Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă  cu genericul: “Muncă decentă şi creştere economică”, cu vernisarea expoziţiei “Muncă echitabilă”.

Ora 13.00, Biblioteca Naţională, str. 31 August 78-A, et. II, Sala de lectură nr. 1 / Centrul de Informare ONU.

***

Centrul Internațional pentru Cooperare și Dezvoltare "PHOENIX" invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: „Importanța cooperării intersectoriale. Identificarea problemelor sociale în 10 localități din raionul Leova. Propuneri pentru rezolvarea acestora”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.

***

Va avea loc un concert excepțional cu un concurs dedicat Zilei Internaționale a Poeziei.

Ora 14.00, Centrul de Excelenţă în Viticultură şi Vinificaţie din Chişinău, com. Stăuceni, str. Grătiești 1, sala de festivități.

***

Partidul Liberal Democrat din Moldova invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă.

Ora 10.00, Agenția de presă IPN, Casa Presei, str. A. Pușkin 22, of. 446.

***

Primarul satului Colonița, Angela Zaporojan, invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă.

Ora 12.00, Agenţia INFOTAG. 

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

Ministrul Afacerilor Externe al Bosniei şi Herţegovina, Igor Crnadak, întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova, în perioada 19–21 martie, la invitația șefului diplomației moldovenești.

***

Viceministrul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse, Grigorii Karasin, în perioada 20–22 martie, se află într-o vizită de lucru în R. Moldova.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!