ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CEC a constituit circumscripțiile electorale pentru desfășurarea alegerilor locale

09:35 | 21.03.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 21 mar. /MOLDPRES/. Comisia Electorală Centrală (CEC) a constituit circumscripțiile electorale de nivelul doi pentru desfășurarea alegerilor locale noi pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău și al municipiului Bălţi, transmite MOLDPRES.

Totodată, Comisia a format circumscripțiile electorale de nivelul întâi pentru alegerea primarilor în alte cinci localități, ce urmează să aibă loc la 20 mai. 

La fel, CEC a acreditat 31 observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX” în vederea monitorizării scrutinelor.

La 20 mai vor avea loc alegeri noi ale primarilor în șapte localități: municipiul Chișinău, municipiul Bălți, comuna Leușeni și satul Nemțeni din raionul Hâncești, comuna Volovița din raionul Soroca, comuna Jora de Mijloc din raionul Orhei și comuna Pârliţa din raionul Ungheni.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază)

img18002240

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!